Over de verschillende soorten vaccins.

Reeds enkelen hebben mijn ondeskundige mening gevraagd over de vele informatie en desinformatie die er circuleert op het Internet, waar -mag ik u er aan herinneren- mensen met en zonder kennis kriskras door elkaar schrijven. Dit is historisch altijd zo geweest, en zal ook zo blijven. Laten wij dan ook ons best doen om niet bij te dragen aan de verwarring.

Wel wil ik graag een artikel delen van een onderzoek publicatie van een “Pro-Life” organisatie, het C.L. Institute in de VSA, van hun bevindingen over de verschillende vaccins.

Update: COVID-19 Vaccine Candidates and Abortion-Derived Cell Lines | Charlotte Lozier Institute

Op de webpagina vind je de meeste vaccins terug met de respectievelijke data over of ze in hun onderzoeksfase, of in de uiteindelijke productiefase, cellen van geaborteerde menselijke embryo’s hebben gebruikt. Vaccins die deze gebruiken en/of gebruikt hebben, zijn vanzelfsprekend onaanvaardbaar voor Christenen, en voor een ieder met gezond verstand. Er zijn meer dan genoeg vaccins die dus wel ethisch verantwoord zijn; informeer u, daar het uw verantwoordelijkheid is.

Er zijn diverse andere onderwerpen en geruchten die de ronde doen, waar ik persoonlijk niet de nodige expertise in heb, en wat mij dus ook verplicht mij hier niet over uit te spreken. Wel is mijn observatie dat deze maatschappij doortast is door algemene argwaan. Waakzaamheid siert de Christen; argwaan is een geestelijke kanker.

In Christus,
+p.Antonios

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s