~ Byzantijnse Psalmzang ~

De parochie te Hasselt organiseert in samenwerking met het Scholingsinstituut voor de Byzantijnse Psalmzang van het Aartsbisdom haar Nederlandstalige lessen via het ZOOM-platform.

Tijdens schooljaar 2021-2022 wordt jaar II live onderwezen per ZOOM-meetings, en kunnen nieuwe leerlingen zich ook inschrijven om begeleid een herhaling van jaar I te volgen. Zowel jaar I als jaar II hebben als hoofddoel het leren van het notatiesysteem, en het correct kunnen zingen en lezen van één modus van deze zangtraditie.

Men kan zich per mail inschrijven via: sxoli.bizantinis@gmail.com
Het inschrijvingsgeld per maand bedraagt €55, excl. de eenmalige inschrijvingskost van €30, aan het begin van het jaar. Het schooljaar begint begin oktober 2021; alle verdere inlichtingen ontvangt u bij uw aanmelding. Ook na de officiële aanvang van het schooljaar kunt u nog zich zonder problemen inschrijven.

De live lessen van jaar II vinden elke zondagavond en elke donderdagavond plaats van 20u00 tot 21u00. Men kan de sessies bijwonen via de volgende URL. Men kan gemiste lessen steeds herbekijken via verborgen YouTube-playlist; meer informatie bij de lesgever zelf.

https://us02web.zoom.us/j/6961603960


De oefeningen die we in de lessen bekijken en thuis voorbereiden vindt men hier:
* https://www.youtube.com/playlist?list=PLoaVWQHExDLoeL3uyP_ELfRBCwdC-J3V4

De lessen kunnen hier worden herbekeken; u dient wel aangemeld te zijn met uw bij de school geregistreerd emailadres, om de lessen te kunnen herbekijken:
* https://youtube.com/playlist?list=PLoaVWQHExDLo7q-QYyaWgb1jbaaIeJolN

Alle documenten vindt men hier terug:
* https://1drv.ms/u/s!Ak1nTCAs-DZsj_YYzwiHMZb5x7CFBw?e=efsrFJ