Aankondiging Parochiefeest za. 27/jan!

Geliefde broeders en zusters in de Heer,

Graag nodigen wij u allen uit op ons parochiefeest! Met uw aanwezigheid en gebed gesterkt, kunnen wij onze patroonheiligen – de heilige Basilius de Grote, de heilige Gregorius de Theoloog en de heilige Johannes Chrysostomus – eren op hun gemeenschappelijke feestdag.

Op zaterdag 27 januari – aanvang 09u00 – bent u van harte uitgenodigd om de Metten bij te wonen, die gevolgd zullen worden door een feestelijke broodwijding en tot slot de Goddelijke Liturgie, voorafgegaan door onze Metropoliet, Monseigneur Athenagoras van België. 

Na de feestelijke Goddelijke Liturgie – rond 12u00 – biedt de Orthodoxe parochie van Hasselt een aansluitende receptie met eten en drank, waar wij de aanwezige clerus, de parochianen en medegelovigen van het Limburgse zullen verwelkomen en kunnen ontmoeten.

Wij rekenen met grootse vreugde op uw aanwezigheid!
in Christus,

Orthodoxe Parochie Hasselt – “De Drie Heilige Hiërarchen”

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s